top of page

Familieopstelling Vraaginbrenger

Prijs

€ 135

Duur

1 avond (19:00 - 22:00)

Over deze workshop:

Familieopstellingen: een krachtig middel om inzicht en heling te vinden


Familieopstellingen zijn een vorm van systemisch werk die inzicht kan geven in de diepere oorzaken van problemen in het persoonlijke leven. Ze zijn gebaseerd op het idee dat iedereen deel uitmaakt van een systeem, zoals een familie of een organisatie. Binnen dit systeem zijn er bepaalde krachten en dynamieken die ons gedrag en onze emoties beïnvloeden.


Op deze avond gaan we jouw vraag of thema in beeld brengen met de hulp van de aanwezige deelnemers; de representanten. Ongeveer een week van te voren hebben we een gesprek via telefoon of zoom om je thema of vraag die je wil inbrengen concreter gaan maken. Ongeveer drie, vier weken na de opstelling hebben we opnieuw een gesprek via telefoon of zoom, om na te bespreken en te horen hoe de familieopstelling aan het doorwerken is.


Tijdens een familieopstelling worden de representanten uitgenodigd om de verschillende leden van het familiesysteem van de vraagsteller te representeren. De begeleider van de opstelling helpt de representanten om verbinding te maken met de energie van deze personen en om inzicht te krijgen in de onderliggende patronen en dynamieken.


Familieopstellingen kunnen een krachtig hulpmiddel zijn om inzicht en heling te vinden. Ze kunnen ons helpen om:

  • Onszelf beter te begrijpen

  • Ons verleden te verwerken

  • Relaties te verbeteren

  • Belemmeringen te overwinnen

  • Ons leven in balans te brengen


Als je op zoek bent naar een manier om inzicht en heling te vinden, dan kunnen familieopstellingen een waardevol hulpmiddel zijn. Boek nu je plek voor jouw inzicht en heling.

jouw coach / trainer

Eric Breusers

Eric Breusers

Eric Breusers is opgeleid in Emotioneel Lichaamswerk en Systemisch Werk. Hij heeft sinds 2003 verschillende programma's doorlopen in dit werkgebied doorlopen.

bottom of page