top of page

Familieopstelling Representant

Prijs

€ 19

Duur

1 avond (19:00 - 22:00)

Over deze workshop:

Familieopstellingen: een krachtig middel om inzicht en heling te vinden


Familieopstellingen zijn een vorm van systemisch werk die inzicht kan geven in de diepere oorzaken van problemen in het persoonlijke leven. Ze zijn gebaseerd op het idee dat iedereen deel uitmaakt van een systeem, zoals een familie of een organisatie. Binnen dit systeem zijn er bepaalde krachten en dynamieken die ons gedrag en onze emoties beïnvloeden.


Tijdens een familieopstelling worden de representanten uitgenodigd om de verschillende leden van het familiesysteem van de vraagsteller te representeren. De begeleider van de opstelling helpt de representanten om verbinding te maken met de energie van deze personen en om inzicht te krijgen in de onderliggende patronen en dynamieken.


Familieopstellingen kunnen een krachtig hulpmiddel zijn om inzicht en heling te vinden. Ze kunnen ons helpen om:

  • Onszelf beter te begrijpen

  • Ons verleden te verwerken

  • Relaties te verbeteren

  • Belemmeringen te overwinnen

  • Ons leven in balans te brengen


Als je op zoek bent naar een manier om inzicht en heling te vinden, dan kunnen familieopstellingen een waardevol hulpmiddel zijn. Het beeld en de energie die tijdens een opstelling naar voren komen, kan voor iedere aanwezige een uitwerking hebben. Dus ook als representant ervaar je inzicht en heling voor jezelf.


Boek nu je plek als representant op 1 van de avonden.

jouw coach / trainer

Eric Breusers

Eric Breusers

Eric Breusers is al sinds 2003 actief in het veld van Systemisch Werk. In de eerste jaren als representant en vraaginbrenger heeft hij kunnen ervaren hoe thema's en vragen in het veld uitgewerkt kunnen worden. Later in de verschillende opleidingen die hij heeft gevolgd, waaronder bij Ingrid Dykstra Academy, heeft hij zich verder verdiept en ontwikkeld als begeleider in het Systemisch Werk.

bottom of page