top of page

Wandelcoaching

1 - 1,5 uur

€ 85 per uur

Boek nu

Over deze dienst

Wandelen in de natuur geeft rust en regelmaat. Door de beweging (‘lijf’) kunnen het denken (‘hoofd’) en voelen (‘hart’) makkelijker tot rust komen. De omgeving wordt vaak als metafoor gebruikt voor de onderwerpen die bij jou spelen. Het wandelen is een ideale combinatie met coaching.


Tijdens de coaching kiezen we ervoor om naar buiten te gaan, meestal in de natuur. Gedurende de wandelcoaching praten we tijdens de wandeling en maken we veel gebruik van metaforen en symboliek. Een groep bomen kan zomaar ineens symbool staan voor je gezin van herkomst, een vijver voor een dieper gevoel van binnen, een hek voor een grens, een kruispunt voor keuzes die je moet maken.

De metaforen en symboliek helpen je om buiten je eigen kaders te denken. Het helpt je om er van een afstand naar te kijken. En juist door het stellen van vragen en het maken van opmerkingen krijg je dieper inzicht in het thema waar de metafoor of het symbool voor staat. Daarmee leg je opnieuw de verbinding naar binnen, daar waar gevoel en inzicht te vinden zijn. Je inzichten worden visueel en dat geeft meteen een diepe verankering van dit inzicht.


  • Voor: mannen, vrouwen en jongeren.

  • Vergoeding: via aanvullende zorgverzekering


bottom of page